Side 1 av 1

Oppdater signaturlinkene deres

Lagt inn: 22 okt 2009 12:12
av Naigewron
Da er nytt forum på plass, og jeg anbefaler alle som har linker til Showroom-tråder (eller andre forumposter eller -tråder for den saks skyld) å oppdatere linkene deres til "www.trommeportalen.no/forum" i stedet for "forum.trommeforum.no". De gamle linkene vil fortsatt fungere, men siden det gamle forumet er sperret vil man ikke kunne skrive nye innlegg i trådene dere linker til.

:thumbup:

edit: Linkene må oppdateres til http://www.trommeportalen.no/forum" onclick="window.open(this.href);return false;, ikke forum.trommeportalen.no

Re: Oppdater signaturlinkene deres

Lagt inn: 22 okt 2009 15:11
av Dag Frogner
Skal fikse videresending i løet av kvelden (håper jeg) så da blir man automatisk videresendt fra forum.trommeforum.no/dintopic til forum.trommeportalen.no/dintopic.

Men uansett bra at folk oppdaterer. :)

Re: Oppdater signaturlinkene deres

Lagt inn: 22 okt 2009 22:04
av estimate
Auda, endringer. Jeg som NETTOPP laget ny signatur, merker at blodet koker! :yuck:

Edit: Det gjaldt visst ikke meg, nei. Flotters. :-)

Re: Oppdater signaturlinkene deres

Lagt inn: 25 okt 2009 10:26
av The Game
hehe, jeg hadde selvsagt laget signatur etter at nysidene kom opp, men så ble det endret ifra forum.trommeportalen.no til http://www.trommeportalen.no/forum" onclick="window.open(this.href);return false;. Så jeg måtte visst fikse det. Men nå skal signaturen min være i skjønneste orden!

Re: Oppdater signaturlinkene deres

Lagt inn: 25 okt 2009 21:21
av Naigewron
Jepp, http://forum.trommeportalen.no" onclick="window.open(this.href);return false; er (midlertidig?) ute av drift, så oppdater til http://www.trommeportalen.no/forum" onclick="window.open(this.href);return false; i stedet :)