Side 1 av 1

Ny mod: Highslide bildevisning

Lagt inn: 05 nov 2009 19:43
av Dag Frogner
Som dere kanskje allerede har oppdaget, blir vedleggsbilder nå til miniatyrbilder og åpnes i en egen ramme hvor bildet kommer tydelig frem og bakgrunnen blir dimmet ned. Dersom man har flere bilder vil man kunne bla mellom disse. Denne måten å vise bilder på kalles "Highslide" og jeg har nå også gjort det mulig å få til dette med bilder som dere laster opp hos f.eks Tinypic eller Photobucket.

Istedet for å bruke de vanlige [IMG-taggene, bruker dere istedet [HSimg-taggen som dere finner på samme linje som B,i, u, Quote osv osv...

Dette gjør det mye enklere å navigere mellom mange bilder i en post, dessuten ser det jo veldig bra ut. :thumbup:

Re: Nye mod`er: Highslide bildevisning

Lagt inn: 06 nov 2009 13:25
av Ludwig
:thumbup:

Re: Nye mod`er: Highslide bildevisning

Lagt inn: 06 nov 2009 23:56
av Audun Rosslund
Yes, det var dette jeg gledet meg mest til. Showroom går jo som smurt nå.

Re: Nye mod`er: Highslide bildevisning

Lagt inn: 07 nov 2009 00:15
av Dag Frogner
Ja, det blir litt lettere å navigere mellom bilder nå. :)

Re: Nye mod`er: Highslide bildevisning

Lagt inn: 07 nov 2009 00:15
av JTS
Berre eg som får detta problemet her?...er ikkje sånn på alle bilder, men på nokre.
Windows 7 Mozilla Firebox 3.5.4
Bilde

Re: Nye mod`er: Highslide bildevisning

Lagt inn: 07 nov 2009 00:17
av Dag Frogner
Jeg er 99% sikker på at det kommer av et korrupt bilde, som ikke har noe med forumet å gjøre. Jeg mener faktisk å ha sett de bildene der selv på samme måte. Har du url til posten de ligger i?

Re: Nye mod`er: Highslide bildevisning

Lagt inn: 07 nov 2009 00:19
av JTS
http://www.trommeportalen.no/forum/view ... =11&t=4031" onclick="window.open(this.href);return false;

Ser fine ut i liten versjon, er ikkje det litt rart da? :hmm:

Re: Ny mod: Highslide bildevisning

Lagt inn: 26 des 2009 00:22
av Octavarium
har samme problem jeg å!

Re: Ny mod: Highslide bildevisning

Lagt inn: 26 des 2009 00:41
av Dag Frogner
Har du en link til en post hvor dette problemet er Octa? Når jeg åpner bildene i posten over din i nettleseren min (uten å bruke denne mod`en) er de også ødelagt. Og det gjelder kun noen av de. Derfor tror jeg ikke at det har noe med mod`en eller forumet å gjøre, men bildene.