Side 1 av 1

Facebook-konkurranse! Vinn stikkebag inkl 6 par stikker

Lagt inn: 01 sep 2011 22:57
av Dag Frogner
"Liker" du oss på Facebook? I såfall har du sikkert sett at vi lodder ut 3 stk stikkebag`er fra trommeslager.no inkl 6 par trommestikker i hver bag. Dersom du ikke gjør det, antar jeg at du vet hva du har å gjøre? :ninja:

Konkurransen finner du her: https://www.facebook.com/trommeportalen?ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Facebook-konkurranse! Vinn stikkebag inkl 6 par stikker

Lagt inn: 10 sep 2011 20:34
av Dag Frogner
Det kom kun inn 9 (!!!) svar i konkurransen og vinnerene ble:

1. Hvorfor jeg vil vinne? jo nå skal du høre. Min kjekke får fyller snart 60 år, og da skal vi kjøpe han trommesett som han har drømt om siden sin ungdom! da hadde han blitt glad om han fikk desse også på "kjøpet" :D den største gleden er å glede andre:)

2. Ønsker å vinne for å gi det som en oppmuntring til min 13-årige nevø. Han spiller i korps og alle i trommegruppa har sluttet i løpet av sommeren, nå står han alene tilbake, ganske oppgitt og har mest lyst til å slutte. Jeg vet han er veldig glad i å spille, så jeg håper dette kan være den lille gnisten som kan gi puffet til å fortsette, korpset er jo avhengig av å ha en trommeslager. Tøffe kår i et lite korps på 20-25 spilleglade barn.

3.Hei! Jeg vil gjerne vinne en slik bag. Min sønn på 8 år fikk trommer av far i våres.. Han elsker å slå på de, men vi mangler et sted å legge trommestikkene. Han hadde blitt superglad for å få noe slikt.

Vi gratulerer og håper flere blir med på fremtidige konkurranser.

Re: Facebook-konkurranse! Vinn stikkebag inkl 6 par stikker

Lagt inn: 10 sep 2011 23:54
av Herr Brun
Jeg vil tro grunnen til at så få svar kom inn vel er at de fleste her på bygget allerede har både stikkebag og trommestikker...