Fem gode - Will Kennedy, Antonio Sanchez, Rick Allen, m.fl.

Her postes nyheter og viktig info fra forumledelsen og dette er også stedet å skrive dersom du vil gi oss ris/ros.
Svar
Brukeravatar
Justice
Innlegg: 4272
Registrert: 21 des 2008 20:47
Sted: Høyjord - Andeby

Fem gode - Will Kennedy, Antonio Sanchez, Rick Allen, m.fl.

Legg inn av Justice » 07 nov 2011 11:02

Okay, jeg gadd ikke lage en ny post for hver trommis, så alle sammen ligger her.

Bilde
Will Kennedy er trommeslageren som kom inn i super bandet Yellowjackets i 1993 etter at Ricky Lawson ønsket å satse mer på studio karrrieren sin. Dette førte til ni år med musikalsk samarbeid. Endelig er Will Kennendy tilbake i bandet og de kommer til Oslo mandag 7 november 2011.

njc_logo_120Bandet er på 14 dagers Europaturne og varmer opp to kvelder i Stockholm før de kommer til Norge. Deretter blir det bl.a. Tyskland, Tjekkoslavakia, Spania og England. Den Nasjonale Jazzscenen har nok en gang klart å få et av verdens ledende orkester til å spille på sin herlige intimscene midt i hjertet av Oslo.

Videoer finner du her

Antonio Sanchez:
Bilde
Antonio Sanchez kommer til Oslo på torsdag (20 oktober) og spiller på Victoria Nasjonale Jazzscene. I den anledning har jeg funnet frem fem gode filmer med denne meksikanske supertrommeslageren.

Jeg har valgt ut en serie med soloer som ble spilt inn på Modern Drummer festivalen i 2003. Denne serien vil gi dere noen imponerende scener med dynamikk, spontanitet og rytmisk presisjon.

Vil du sitte på første rad og høre Antonio spille på torsdag? Post den filmen DU liker med Antonio i kommentarfeltet under. Vi plukker to vinnere som får billett til konserten på torsdag!

Videoer her

Rick Allen
Bilde
Rick Allen ble verdensstjerne allerede som 16 år gammel trommeslager med bandet Def Leppard. Bandet hadde enorm suksess de neste 4 årene. Det var derfor stor sorg og usikkerhet i musikkbransjen da den unge verdensstjernen Rick Allen - 31 desember 1984 - ble utsatt for en alvorlig bilulykke.

Rick måtte amputere sin venstre arm og mange trodde dette var slutten på bandets karriere med han bak trommene.

Heldigvis hadde Rick andre planer.

Se videoer her:

Og til slutt, ikke-trommiser!

Bilde
Trommer er inspirerende, men det er ikke alltid det vi hører er spilt av "trommeslagere". Det er mange musikere som spiller mange instrumenter og foretrekker å spille alt selv på sine plater. Her skal vi vise noen gode og klassiske eksempler på dette.

Paul McCartney
Det er en rekke myter om Paul McCartney og trommespill på mange Beatles låter. For eksempel skal trommesoloen på Abbey Road albumet egentlig være spilt av ham. Det er feil, men han spiller faktisk trommer på flere Beatles låter, for eksempel Back in The USSR, Dear Prudence og The Ballad of John & Yoko.

Videoer her

Svar